tisdag, maj 24, 2011

Hell yeah!

Jag är nu godkänd färdig utbildare i första hjälpen och HLR för både barn och vuxna.

Imorgon flyg hem till Luleå om inte nya askmolnet sätter stopp.



-bloggat med mobilen

tisdag, maj 17, 2011

All work and no play

Förlåt, förlåt, förlåt för mitt extremt sporadiska bloggande.
Jag vet egentligen inte varför det har blivit så.
Hur många gånger som helst har jag öppnat en ny sida för att skriva och sedan sitter jag bara där helt tom. Det känns som att jag inte har något vettigt att skriva om. Bara jobb och jobb och jobb. Inte för att jag klagar. Jag är sjukt tacksam över att jag har lite jobb. Det ramlar in lite grann med jämna mellanrum och jag måste bli bättre på att marknadsföööra mig. Synas på google, vilket jag måste lista ut hur det skall gå till. Just nu syns inte röken av mig om man googlar Fotograf + Luleå och det suger.

Imorgon hämtar taxin mig 05:35 och jag åker ner till Mariefred/Gripsholm för sista delen av min utbildning. Sedan är jag nästan klar Första hjälpen-utbildare. Känns skönt att kunna varva fotograferandet med första hjälpen-utbildande. Omväxlande och bättre säkerhet rent ekonomiskt.

Det ösregnar verkligen ute. Jag känner mig både glad och stressad över att sommaren är på väg så fort.

Nu måste jag packa. Off I go.

fredag, maj 06, 2011

Tjernobyl idag / Fukushima imorgon?

Det här är fotografi som är viktig.

måndag, maj 02, 2011

I love Glee

Jag älskar Glee.
Glee är TV som gör mig lycklig. Kurt är min favorit. Kurt och Britney. Men framförallt Kurt. Det finns något så innerligt och sympatiskt över Kurts karaktär att jag kommer på mig själv med att sitta och hålla andan ibland bara för att jag så gärna vill att han skall få vara lycklig.


Varning för spoiler om ni inte har sett alla avsnitt. Men jag kan inte låta bli att lägga upp den här sångsnutten med Kurt och Blaine för den är så fin. Fina, fina Kurt.