Dude! Jag kan se mig själv testa det där. Grädde överallt. Allmänt kaos. Bara att börja öva.
Helt makalöst! Vilket hantverk. Men det där fixar väl du, dina tårtor är också makalösa.
Cool.Fast det är nåt förtjockningsmedel i hans grädde tror jag. Typ hälften glasyr/gelatin.Jag kör tre små marssipanplättar på rad, lite överlappande, som man rullar ihop, skär 'stjälken' av och fäller ut = ta-daa: Ros.Vill se kort på nya doptårtorna!
Dude! Jag kan se mig själv testa det där. Grädde överallt. Allmänt kaos. Bara att börja öva.
SvaraRaderaHelt makalöst! Vilket hantverk. Men det där fixar väl du, dina tårtor är också makalösa.
SvaraRaderaCool.
SvaraRaderaFast det är nåt förtjockningsmedel i hans grädde tror jag. Typ hälften glasyr/gelatin.
Jag kör tre små marssipanplättar på rad, lite överlappande, som man rullar ihop, skär 'stjälken' av och fäller ut = ta-daa: Ros.
Vill se kort på nya doptårtorna!