Hello Kitty-tårta till en liten Filippa som fyllde 5 år. Prinsesstårta a'la Ina med jordgubbssylt och täckt med marshmallowsfondant istället för marsipan.
Åhh, vilken underbar tårta! Jag brukar titta in här ganska ofta och jag imponeras av hur skicklig du är...Tycker absolut att du borde erbjuda stadens konditorier dina tjänster (d v s de kan anställa dig).
marsmallowsfondant, vad är det? jag gillar själv att göra lite bakelser, men eftersom sambon inte tål marsipan så har jag haft lite problem - kanske detta är lösningen.
KE: Marshmallowsfondant är räddningen för alla nötallergiker. Där sugarpasten faller för sin alldeles för sliskiga sockersmak, så funkar MMF mycket bättre eftersom den är gjord av smälta marshmallows och florsocker och därmed helt enkelt bara smakar marshmallows. Riktigt gott tycker de flesta.
Det är dessutom väldigt lätt att göra: Smörj en plastbunke med cocosfett, häll i en påse vita marshmallows och ett par matskedar vatten. Micra tills marshmallowsen har smält till en rinnig smet. Sikta i florsocker och knåda med insmorda händer tills du har en smidig deg. Plasta in och låt vila minst en timma innan du kavlar. Går utmärkt att frysa in och tina upp i rumstemperatur, eller att förvara i rumstemperatur i ca 3 veckor.
Hej
SvaraRaderaMen dina konstverk är helt otroliga mycket fin tårta
CUUUUUTE - verkligen sockersöt
SvaraRaderaDina tårtor är ju i världsklass. Dessutom sååå goda! Du borde baka tårtor på heltid. Hoppas allt är bra med Er. Kram
SvaraRaderaKatarina & Amanda: Tack!
SvaraRaderaJoanna: Tack! Allt är bra med oss. Särskilt nu när lillplutten verkar må förhållandevis bra därnere i söder. Kram!
Underbar! Jag gillar kombon rött/rosa.
SvaraRaderaDu gör så himla fina tårtor!! Man blir helt glad av att se dom :) Ville bara säga det
SvaraRaderaÅhh, vilken underbar tårta! Jag brukar titta in här ganska ofta och jag imponeras av hur skicklig du är...Tycker absolut att du borde erbjuda stadens konditorier dina tjänster (d v s de kan anställa dig).
SvaraRaderamarsmallowsfondant, vad är det? jag gillar själv att göra lite bakelser, men eftersom sambon inte tål marsipan så har jag haft lite problem - kanske detta är lösningen.
Krya på er!
/KE
KE: Marshmallowsfondant är räddningen för alla nötallergiker. Där sugarpasten faller för sin alldeles för sliskiga sockersmak, så funkar MMF mycket bättre eftersom den är gjord av smälta marshmallows och florsocker och därmed helt enkelt bara smakar marshmallows. Riktigt gott tycker de flesta.
SvaraRaderaDet är dessutom väldigt lätt att göra: Smörj en plastbunke med cocosfett, häll i en påse vita marshmallows och ett par matskedar vatten. Micra tills marshmallowsen har smält till en rinnig smet. Sikta i florsocker och knåda med insmorda händer tills du har en smidig deg. Plasta in och låt vila minst en timma innan du kavlar. Går utmärkt att frysa in och tina upp i rumstemperatur, eller att förvara i rumstemperatur i ca 3 veckor.
förvaring: ordentligt inplastad! Annars torkar den.
SvaraRaderaTACK! nu ska här bakas...
SvaraRadera/KE
hihi! dunderfin som vanligt, men hon ser ut lite som hon inspirerats av Pingu :D
SvaraRaderaKollade in dina tårtor och vill bara säga att det är väldigt fina!
SvaraRadera