måndag, januari 02, 2006

Julafton i några bilder

Vi vaknade helt klart upp till en vit jul. Det hade snöat närmast hysteriskt mycket under natten och sambon tillbringade åtskilliga timmar med att skotta innan vi kunde åka iväg. Först var vi tvugna att skotta fram svärfars bil för att kunna hämta snöslungan och ta resten.


Under tiden fick en finklädd dotter öppna sina paket på förmiddagen, eftersom hon skulle vidare till sin pappa och fira julafton där i år. Sonen fick öppna ett paket han också, för husfridens skull.



Självporträtt tillsammans med sonen, på väg till svärfar, ordentligt försenade på grund av all snö som behövde skottas bort. Kalle såg sonen hemma fullt påklädd och redo att åka. Vi hade tänkt åka vid två.. vi kom iväg tio över fyra.


Tomten var misstänkt lik farfar. "En farfartomte" konstaterade sonen som inte reflekterade var farfar tagit vägen överhuvudtaget utan bara sa "farfar är inte här just nu".



Sambon som han trivs bäst vintertid. Framför en eld i spisen så att han kan värma fötterna. Vi andra såg på TV och bara tog det väldigt lungt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar