måndag, augusti 22, 2011

Slut på sommarlovet

Det är inte lätt att vara så nervös inför första skoldagen i fyran att det inte ens går att äta frukost. Horisontalläge i soffan är det som gäller för tillfället för Felix.

Själv jobbar jag hemifrån en dag som denna och redigerar bröllopsbilder från sommarens bröllop, och jobbar bort diverse måsten från den eviga "to do"-listan.

Imorgon börjar skolfotojobbet igen. Haparanda nästa anhalt i ett par dagar. Funderar seriöst på att sova på Cape East och boka in en massagebehandling när jag ändå är där uppe. Cause I'm worth it. No?

Sommaren har varit fantastisk. Sol, sol och ännu mer sol. Jag är brunare än på många år eftersom barnen nu blivit så stora att jag faktiskt har fått ligga i solstolen och bara läsa betydligt fler timmar än jag hade räknat med. Fyra Harry Potter-böcker har jag hunnit med under sommaren. Sista boken lyssnade jag på och vilken grej! Det är så jag önskar att jag hade lyssnat på alla böckerna, för Stephen Fry är så otroligt bra på att få liv i alla karaktärer. Jag har haft hörlurarna som fastväxta vid öronen eftersom jag har tagit varje ledig minut till att lyssna på Harry Potter and the Deathly Hallows. Läsarglädje när det är som störst.

Nu, tillbaka till photoshop, och Morgonpasset i P3 som äntligen är tillbaka med Martina, Kodjo och Hanna.


3 kommentarer:

 1. Men åh! Jag hade också en mkt nervös nybliven fjärdeklassare i soffan här i morse.

  SvaraRadera
 2. Åh, jag minns den där nervositeten.

  SvaraRadera
 3. Åååh är det Steven Fry som läser? Han är ju så jäklans jättebäst!

  Välkommen tillbaka efter sommarlovet! Hoppas det var superkul för fjärdeklassaren!

  SvaraRadera