söndag, december 04, 2005

Gangstersonen goes to the movies

Ursäkta den oavsiktliga dubbelposteringen igår.



Idag har vi tagit sonen på bio för första gången. Vi såg Chicken Little på en förhandsvisning och den var sådär. Inte speciellt bra med svenskt tal iallafall. Efter drygt en kvart sa sonen "Nu vill jag gå ut härifrån". Vi lyckades få honom att sitta kvar hela filmen iallafall.



Efteråt åt vi på McDonalds och gangstersonen var väldigt trött och grinig. Han gnällde hela tiden och bara tjorvade till den milda grad att jag efter ett par varningar fick ta honom i armen och gå ut med honom och hota med att vi skulle gå till bilen eftersom han inte kunde uppföra sig. Det tog ordentlig skruv och tjugo meter utanför restaurangen pratade vi allvar och han följde sedan med tillbaka och åt upp sin mat utan att bråka. Det är så jobbigt när han gör på det där sättet när man är ute bland folk. Förra gången hände samma sak på McDonalds och han satt och skrek tills sambon lyfte ut honom. Efter ett tag kom de tillbaka och då var han hur snäll som helst. Det är påfrestande att sätta gränser för en trotsig fyraåring.



Har försökt hitta ett vettigt anslutningsflyg till utlandsresan. Det är helt sjukt dyrt!! Det kostar drygt femtusen spänn för oss fyra att åka tur och retur mellan Luleå och stockholm. Man baxnar.

Jag ska ringa till någon resebyrå och se vad de hittar för priser och platser. Det kan ju hända att det går bättre för dem än för mig.

2 kommentarer:

  1. Anonym23:30

    Kan ni inte åka nån dag innan (om det går att få det billigare då) och slagga hos oss? Det vore kul!

    SvaraRadera
  2. Emma: det vore jättekul, MEN sambon har ju som sagt leverans på projektet på jobbet den 27:e och kan absolut inte åka tidigare tyvärr eftersom han är delprojektledare.

    SvaraRadera