torsdag, april 21, 2011

Dagen so far + serietips till påsk

Eget godis inhandlat. Låtit ett av tre barn + liten kusin tigga godis av grannarna utklädd till påskkärring. Sett 3D bio (Rio) med hela familjen tills jag fick huvudvärk och låtit Max utfodra både bantande mamma och övertrötta barn med påskprickarna rinnande längs kinder av både trötthetstårar och sockeravtändning. Borstat barntänder, läst dålig saga och jobbat lite (duktig företagare).

Nu över till påskens serietips: Breaking Bad.
Galet, tänkvärt, spännande och sjukt roligt. - Se den.
(Streamad eller i en DVD-box någonstans nära dig).


tisdag, april 19, 2011

Jobb och TV

Jag skäms lite över hur sällan jag har uppdaterat bloggen på senaste tiden. Förlåt, förlåt, förlåt ni trogna som fortfarande finns kvar.

Jag fattar inte riktigt hur det gick till. Från mörker och iskyla till sol, sol, sol och en vår som skyndar sig ända hit upp till Luleå. Hur mycket jag än älskar vädret så kan jag inte låta bli att bli stressad av det hela. Ju fortare snön smälter, desto mer inser jag hur mycket jag faktiskt hade planerat att hinna med tills nu. To Do-listorna är ändlösa och jag betar av dem lite åt gången varje dag.

Förutom jobbet så har jag hunnit med att se både Downton Abbey och Mildred Pierce. Två serier som utspelar sig i början av nittonhundratalet. Jag kan rekommendera båda, även om jag personligen fastnade mer för Downton, som för övrigt har en helt underbar titellåt (inte den i trailern nedan). Kan knappt vänta till nästa säsong.

Downton Abbey. Brittiskt drama när det är som bäst.


Mildred Pierce. Amerikansk miniserie med flera stora stjärnor i huvudrollerna. Trailern avslöjar dock en aning för mycket i min smak, men jag måste ändå lägga upp den.

lördag, april 09, 2011

Saker man pratar tyst om

Middag på Pizza Hut när man försöker gå ner i vikt.


-bloggat med mobilen

torsdag, april 07, 2011

På flygbussen

Snart framme i Stockholm. Höll på att bli vansinnig på vägen hit. Jag släpar alltid med mig alldeles för många väskor och det funkar inte alls bra med SAS nya superultrafantastiska regler om EN incheckad väska per passagerare. Suck. Måste skaffa mig en skitstor väska i storleken mindre personbil för att få plats med allt verkar det som. Skall försöka hitta en ny väska här.


Leendet bedrar. Jag ler bara för att jag annars ser ut som en sur yxmördare.

-bloggat med mobilen

söndag, april 03, 2011

Det skall börjas i tid

Frank läser på ICA.


-bloggat med mobilen

fredag, april 01, 2011

Show me the money

Vågar jag säga att jag är frisk?
Det känns lite som att äventyra hälsan lite faktiskt, eftersom den ena sjukdomen efter den andra bara ramlar över oss och attackerar mest hela tiden.

Jag rabblar fakta istället: Jag jobbar, D jobbar, dottern och båda pojkarna är på skola respektive dagis. *viskar halleluja jättetyst*.

Stressar över jobbet. Sover dåligt. Vaknar kallsvettig och tänker på räkningar.
Vill tjäna jettemicket pengar och slippa tänka på om pengarna räcker eller inte.
Det är tufft att vara nystartad företagare.
Och därmed slutgnällt om den saken.