fredag, februari 05, 2010

Lite skit rensar systemet eller hur var det nu

Ugh. Fridaynight va. Ja, eller hur.
Låt oss säga såhär:
Begynnande förkylning som smyger fram i kroppen och värker lite här och där.
Jag gnisslar missnöjt och gnälligt för kung och fosterland, som vore jag tuberkulossjuk och inte bara en aning förkyld. Det är tröttheten som tar sig ton vågar jag påstå. Tröttheten och det faktum att det är högst olägligt att bli sjuk, nu när jag precis kommit igång ordentligt med träningen å ena sidan, och för att minstaste pyret P äntligen idag har fått flytta upp till kalla Norrbottens sjukehus via transportkuvös i ambulansflyg och nu finns endast ett par mil bort. Han blir tre månader gammal imorgon och har fyrdubblat sin födelsevikt som var pyttiga 480g. Tre månader har gått och vi har bara sett bilder och film på det lilla miraklet. Jag och resten av familjen längtar efter att få träffa minstingen, men det förutsätter ju givetvis att vi är friska. Vilket jag alltså inte är. Nåja, den dagen kommer nog den också.

Annars idag; träff med jobbcoachen som jag verkligen tycker är fantastiskt bra och trevlig, och därefter lunch med Viv på sushibar.
Lite jobbångest och skit som rusar runt i huvudet, men vad fan. Det ger sig nog det också.

2 kommentarer:

  1. Här är vi oxå sjuka. Typ alla. Iii... ;(

    Du undrade vars jag tränar nu, jag tränar på Nautilus. Jag simmar och kör spinning mest. Gymmandet borde komma igång typ nu. Jag saknar passen på Inpuls, men Nautilus funkar och är nästan gratis när man jobbar inom kommunen

    SvaraRadera
  2. Bu! Kom tillbaka till Inpuls! ;-)

    SvaraRadera