söndag, april 05, 2009

Dagsrapport

Vaknar på morgonen med ett leende av Lillebrors röst som tränger sig igenom dörrar, golv och öronproppar när han ropar "KLARA FÄRDIGA GÅÅÅÅ!!!" Därefter frukost, kläder och packa för dagens äventyr.
Skidar först fem kilometer på isen i strålande solsken. Det värker i fötterna av ansträngningen att hålla balansen på de vallningsfria skidorna, även kallade Inge Glid. Framme i stugan grillar vi hamburgare över öppen eld och solar. Väcks ur halvslummer av ett illtjut och får sedan torka bort mängder av rinnande blod på min tvååring som har vält med snowracern/boben/rattkälken efter att ha åkt nedför skoterspåret i hiskelig fart och skrapat upp läppen på snön. Packar ihop grejerna och åker skoter hem med Lillebror sovande i famnen i skoterkälken och Storebror tolkande med boben i rep efter.
Bilfärd till svärfar där vi bastar en lång stund och blir bjudna på lax och potatismos till middag. Därefter bil hem och kränga på två övertrötta sockerstinna pojkar varsin pyjamas och övertala minstingen att stanna kvar i sängen och inte alls kliva upp hundra gånger som vanligt innan han somnar.
Återstår bara lite TV en stund och sen är jag så totalt slut i kropp och huvud att det inte finns en chans att jag orkar någonting annat än att sova.
ZZZzzzzzzz.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar