torsdag, april 29, 2010

Födelsedag

Finaste älsklingen fyllde 36 idag, och fick en moppe i present av släkten. Och nu pratar vi inte om en sådan där EU-variant som man kör på bilvägarna, utan en 30-moppe som han kan puttra på till jobbet på cykelvägen. Mycket smidigt och väldigt uppskattat. Det var liksom moppe eller en till bil, och vi kände båda att moppe var billigare, smidigare och mer miljövänlig. Iallafall på sommarhalvåret. Storasyster 16 år, ögnade det svart-röda (favoritfärgerna) spektaklet med svårt ha begär i blicken. Men jag fick inte heller någon moppe när jag var i hennes ålder (ja faktiskt aldrig senare heller om vi skall vara petiga) så hon har det inte värre än vad jag hade det.

Annars då. Jo bara bra tack. Får mastodontmycket gjort nu när jag äntligen har ett kontor att gå till. Tänk att det skall vara sådan skillnad på att sitta vid en dator jämfört med annan, bara för att den finns på ett annat ställe. Men det känns verkligen totalt annorlunda, och framförallt extremt bra.

Jag har till och med kommit iväg och lunchtränat både igår och idag. Missade Yogalates-passet igår eftersom det tog tid att larma kontoret som jag skulle, men jag körde järnet i gymet på cross-trainern och sedan lite styrkträning. Idag var jag på spinningpasset på lunchen och höll på att cykla mig själv blå av andnöd, men det kändes bra efteråt. Jag träffade Petra också vilket var jättetrevligt! Kände att jag saknade Mió och Zeb och alla underbara människor som hade syjunta med mig i vintras.

4 kommentarer:

  1. Du får hälsa och gratta!

    SvaraRadera
  2. Jag ska tänka på dig i Nice

    SvaraRadera
  3. Mió: hoppas ni får det riktigt trevligt! Sola lite för mig också!

    SvaraRadera