tisdag, juni 29, 2010

500 days of Summer

Sommar betyder filmkvällar för mig och Dave. På vintrarna går han alltid och lägger sig så rysligt tidigt att vi inte hinner se någon film efter att vi fått vildarna i säng. Men på sommaren har han semester och det betyder att vi plötsligt hinner med film nästan varje kväll om vi vill, vilket är underbart eftersom jag älskar film och TV-serier (om nu någon har missat det).

Igår såg vi 500 days of Summer.
Jag gillade den verkligen, Dave var lite mer tveksam. Till skillnad från mig gillade han inte slutet. Båda var vi däremot väldigt överrens om att det var riktigt bra musik med en hel del Regina Spector och the Smiths bland annat.

Snyggt foto, bra story. Klart sevärd. Jag ger den 4 av 5 möjliga i betyg.Något som slog mig var att Joseph Gordon-Levitt (Tredje klotet från solen) är sjukt lik Heath Ledger! Och tydligen är jag inte den enda som tycker det, för jag hittade den här bilden när jag googlade. Jag kände mig sorgsen över Heath nästan hela filmen, bara för att de är så lika.

Separated at birth?

3 kommentarer:

 1. 生存乃是不斷地在內心與靈魂交戰;寫作是坐著審判自己。....................................................................

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Hittade hit av en slump då jag googlade på löpning.. :-)

  Har också sett filmen, gillade den inte direkt, måste jag erkänna.. Men shit vad lika Heath och Joseph är på bilderna!!

  Hur som helst, jag hittade ditt lilla löpschema, spring 1 min gå 1 min osv. Har du något tips på hur man håller koll på klockan? Eller sprang du coh kollade på klockan hela tiden?

  Kul blogg btw!

  SvaraRadera
 3. Popprinsessan: Jag har kört två varianter. Den ena med mobilen i handen på tidtagning, och den andra att jag faktiskt har räknat i huvudet till 60. :-)

  SvaraRadera