fredag, juni 04, 2010

Det nya Tacos

Morsdag firades lite i efterhand här hemma hos oss med hela familjens favoritmat: Sushi!

Än så länge äter Lillebror bara sushi med Lax och utan wasabi, men han sätter utan problem i sig mellan 6 och 8 stora bitar.

"Vad i... FOTAR du NU??!!!"

12 bitar tycker Storebror är okej, men på gränsen till för lite. Han skulle gärna äta 14 om han fick. Han är den enda i familjen som äter makirullar också, förutom lax och tigerräkor. Wasabiträning pågår.

Vi köper alltid sushi från Sushibar. De har helt klart Luleås godaste Sushi.
Häromdagen upptäckte jag att de börjat med utkörning också. Perfekt tänkte jag, tills jag såg att de tar 140 kr för att köra den hit! Åker sushin Taxi eller? Hutlöst dyrt!

4 kommentarer:

 1. Anonym21:12

  Damnit vad gott det är med sushibaren. Jag kan inte annat än hålla med. Nu blev jag alldeles tokigt sugen på sushi så det kanske blir en runda dit imorgon...

  Mvh. Lulebon Kicki

  SvaraRadera
 2. Kicki; ja Sushibar är överlägset bäst i stan!

  SvaraRadera
 3. Testa att göra egna säger jag bara! Ni är ju så händiga i er familj, och man behöver vara ett bra gäng som gillar om det ska vara värt pillet. Men när man väl är igång är de lätt att göra ett stooort lass.

  (Vi köpte oss ett kit i gemensam julklapp - det speciella riset, ris-smaksättningen, seaweed-pappret och rullmattan är det viktiga)

  SvaraRadera
 4. jag försöker och försöker men jag kan inte lära mig förstå tjusningen med sushi. kan du ge några tips på vad jag ska börja med? eller hur jag ska göra för att gilla mer?!

  skrattade glatt åt din rubrik iaf, för det stämmer nog! "alla" äter take away-sushi på fredagar numera :)

  SvaraRadera