söndag, juni 13, 2010

Skolavslutning

Det känns helt sjukt att Storasyster nu har gått ut nian. Att min dotter skall börja gymnasiet i höst är ett faktum som är en svindlande känsla när jag ser vänner som är äldre än vad jag är gå omkring med första barnet i magen eller med sina förstfödda vid bröstet.

Storasyster Fia har precis fått en lillasyster, och insikten om hur ung jag själv var när jag fick henne slog mig med full kraft när såg henne stå och hålla sin syster i famnen utanför kyrkan. Jag var faktiskt bara två år äldre än vad hon är nu, och två år flyger förbi på nolltid.
Det är min lilla bebis som har blivit så stor.
Blank i ögonen av stolthet försökte jag fotografera när hon fick diplom av rektorn på skolavslutningen för att hon kämpat så väl trots den förbannade dyslexin som envisats med att sätta käppar i hjulet.
Hon hittade ett par nya MVG i slutbetyget.
Hela klassen samlad en sista gång.
Här med klänningen i thai-siden som hon sydde helt själv, med lite stöd och råd från mig. Extra stolt blir jag eftersom hon i tre år haft enbart träslöjd i skolan inte alls var en syslöjdstjej som de andra i klassen. Eget hantverk, egen design och Very Sex and the City-chic. Tycker ni inte?

3 kommentarer:

 1. Alltså, din tjej!
  Om jag skulle ha sån tur att jag fick en dotter nån gång, då vill jag ha en sån.
  Hur gjorde du?!
  Grattis till alla inblandade!

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 3. Vacker som en dag!

  SvaraRadera