måndag, januari 24, 2011

Xtravaganza, vägning 4. (Dag 22)

Jag känner mig besviken efter dagens vägning. Bara -1 kg den här veckan. Jag hade siktat på -2 åtminstone, men så var inte fallet.

Jag tröstar mig med att -7 kg på 22 dagar är ganska bra, och att det inte är helt fel att ha minskat 8 cm i midjan, 7cm över höfterna och 3,5 cm över låren. Kanske är det så att kroppen behöver ställa om sig lite med tanke på den snabba viktnedgången.

7 kommentarer:

 1. Men det är ju asbra, flera storlekar! Grattis! Hur mår du i dig själv?

  SvaraRadera
 2. Tolka mig rätt nu, men... ta det försiktigt. Om kroppen inte hinner vänja sig är det stor risk att den goes banana när den väl får i sig "riktig" mat igen (för jag gissar det är dom däringa sopporna du mumsar på?)!

  Lycka till! och krams!

  SvaraRadera
 3. Amanda: Jag mår bra! Märker skillnad på kläder så det känns att jag är på rätt väg.

  Ullisen: Självklart. Det är just därför jag går i ett specifikt program där de har koll på mig och hjälper mig att äta rätt under ett helt år.

  SvaraRadera
 4. Va skönt att höra! Anledningen till att jag är lite orolig är att jag nämligen har vänner som tappat jättemycket vikt med hjälp av just xtravaganza, och efter genomfört "program" (eller vad det kallas!) har det blivit helt galet efter att de har börjat äta vanlig mat igen. Fast... det gym där de har gått - och som jobbade med xtravaganza här i stan - har försvunnit nu... konkurs (tyvärr). Så det kanske ligger mer i just det företaget/gymet än på metoden!

  Lycka till iaf! Med både träning, mat och alla läskiga sjukdomar!

  SvaraRadera
 5. Extravaganza här i stan är på samma gym där jag har tränat i flera år redan, så just den biten är nog inget problem för mig.

  Jag hoppas verkligen att jag kommer att kunna hålla vikten.

  SvaraRadera
 6. Det här gymet hade funnits i femton år, så jag vet inte vad som gick galet faktiskt.

  Jag är säker på att du kommer fixa det!

  SvaraRadera
 7. Go Ina! kroppen håller nog på att fundera lite vad som är på G.

  Kramar
  katarina

  SvaraRadera