måndag, juni 25, 2007

Precis som i exorcisten

Efter att vi försovit oss och en massa andra saker så insåg vi att klockan var så mycket att det inte var någon idé att åka till Lycksele idag. Dessutom regnar det. Så vi bestämde oss för att skjuta på resan till imorgon bitti.

Istället har vi på barnens begäran varit och ätit på MAX.

Det var riktigt gott, ända tills lillebror svalde lite puré fel och fontänkräktes som något ur exorcisten mitt under lunchrusning på den fullsatta restaurangen. Det kom så mycket spya att både jag och maken satt alldeles häpna och bara stirrade någon sekund (Skall kräket aldrig ta slut??...), medan Storebror passade på att hojta: "TÄNK OM HAN HAR MAGSJUKA?!?!!!!" för att vara säker på att verkligen ingen missade vad lillebror åstadkommit.

De andra matgästerna vid bordet brevid såg lite besvärat artiga ut och försökte att inte stirra och försökte fortsätta äta sin mat utan att tänka på mängden kräk som slungats ur den lilla förmodade smitthärden alldeles i närheten.

Maken fick ta hand om bebisen, medan jag snabbt fick rycka tag i väskan och springa in på H&M och handla nya kläder utan spya på (för det hade vi givetvis glömt att packa med i skötväskan, just idag).

Nu mår Bebisen bra och har inte spytt någon mer gång.

Men jag undrar hur många människor som gick hem från MAX och nu undrar om de blivit smittade av magsjuka och bara väntar på den första spyan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar