fredag, september 28, 2007

Here we go again

Kl 04:45 inatt vaknade Lillebror med falsk krupp. Skällig hemsk hosta, svårt att andas och allmänt ynklig liten kille. Tur att vi som rutinerade kruppföräldrar, efter storebrors alla år med samma hemska nätter vid minsta lilla förkylning, fattade att bara ta det lungt, få honom att andas kallt och ringa jouren. Vi gav honom Mollipect, som inte verkade särskilt mycket, men han lugnade som tur var ner sig och kunde tillslut somna om, så vi slapp åka in på akuten och inhalera.


Idag har han varit så otroligt grinig. Jag fattar inte att man aldrig skall få en lugn natt. Den ena förkylningen avlöser den andra mest hela tiden, och är det inte det så är det något annat. Det enda man kallt kan räkna med är att bli väckt minst tre gånger varje natt. Minst.

1 kommentar:

  1. Ursh så tråkigt! Vet vad du pratar om, Valet har också blivit förkyld med jobbig slemmig hosta som följd då vi slarvat med medicineringen....han harvarit frisk så länge att vi slutat ge medicin och pang så smällde det och han var sjuk igen...bara börja inhalera igen:)

    Tänk att de snart är ett år!!!!

    Kram

    SvaraRadera