tisdag, februari 12, 2008

Jag räknar ner tiden till nästa dexofen

Ligga fem minuter.

Sitta fem minuter.

Stå fem minuter.

Repetera.

2 kommentarer:

  1. Anonym14:14

    Hej Ina.

    Jag lider av en relativ svår rygg och knäskada och har tagit Dexofen i snart 12 år nu. Börjar känna av stickningar i armar, ben och har andningsbesvär. Jag vill bara varna dig för att tabletterna är högt beroendeframkallande och jag avråder dig bestämt att ta dom längre tid än 2 veckor.
    Från någon som bryr sig...

    SvaraRadera
  2. Hej Anonym,

    Tack för din omtanke.
    Jag har ätit dexofen för min rygg i 7 år nu av och till. Jag har också varit orolig för att bli beroende av dem, men än så länge har det inte varit några problem alls. Mest för att jag faktiskt inte alls tycker om att ta dem, och om det inte vore för värken så skulle jag gärna låta bli. Innan min graviditet så var jag faktiskt ganska bra i ryggen i ca 8 månader och var helt utan att äta dexofen. Periodvis har jag också klarat mig med att bara ta Dexofen nattetid och stått ut med Naproxen på dagtid. Men just nu är ryggen så jäkla dålig, och smärtan så svår att jag har enormt ont trots att jag äter Dexofen var 6:e timme.
    Men det är bara att acceptera att det är så nu, och jag längtar tills jag blir bättre och slipper äta dem helt och hållet.

    SvaraRadera