torsdag, februari 02, 2006

Prickig son

Tänkte bara blogga lite och lägga ut lite bilder från resan.



Idag har vi varit på besök hos doktorn här på Phi Phi hospital.

Felix har blivit biten av sandloppor och har fått en allergisk reaktion så han är prickig över hela kroppen och det kliar jättemycket. Han fick tre olika sorters mediciner. Två att äta 4 gånger om dagen och en att smörja morgon och kväll. Fem dagar skulle det visst ta innan det var bra. Han har iallafall ingen feber eller så, utan är bara lite gnällig och väldigt prickig. Det ser nästan ut som vattkoppor, men vattkoppor har han redan haft så det uteslöt vi direkt.





Annars badar och solar vi massor. Vi har börjat vänja oss vid solen så sakteliga och det känns som att dagarna bara rusar förbi.



Det är väldigt mycket svenskar här på ön. Det pratas svenska till både höger och vänster överallt. Det känns som att av turisterna är hälften svenskar och den andra hälften 50% japaner och 50% övriga nationaliteter. Japanerna väller in ett par gånger om dagen i horder och tillbringar dagen i solstolar i skuggan och snorklande i vattnet nedanför phi phi cabana. Jag tror att de flesta är här över dagen, för på kvällarna lugnar det ner sig ordentligt på gatorna.



Ikväll skall jag skall bestämt se till att få en helkroppsmassage igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar