torsdag, december 13, 2007

Då var det dags

Nej, men nu jävlar åker jag och dansar salsa och tränar iallafall. Jag står inte ut. Jag har abstinens. Jag har faktiskt inte tränat på... ja.. en hel vecka!

3 kommentarer:

  1. Anonym13:33

    Förlåt, men jag förstår inte hur du klarar att träna och dansa om du har så ont i ryggen så du inte ens kan jobba 50%? De flesta jobb är väl inte särskilt belastande för ryggen? Jag vet att försäkringskassan har för vana att leta upp folks bloggar, så var försiktig med vad du skriver här. Ett råd i all välmening :)

    SvaraRadera
  2. Men det är ju inte det att Ina inte kan JOBBA på ett jobb 50%, hon är ju föräldraledig, och det är väl ett "jobb" som verkligen kräver ryggkapacitet

    Visst?

    SvaraRadera
  3. malin: Camilla har helt rätt. Jag är mammaledig annars och att lyfta en 12 kilos ettåring hela dagarna är inte alls bra om jag skall ha en chans att bli bättre.

    Att styrketräna och dansa salsa är läkarordinerat för mig. Salsa är en av de få grejerna jag klarar av och som tränar rätt sorts muskler i rygg och bäckenbotten. Styrketränar gör jag i samråd med min sjukgymnast.

    AKTIV VILA står det på mitt sjukintyg.
    Man blir INTE bättre i ryggen av att bara ligga och hemma.
    Dessutom är det tyvärr få jobb jag klarar av just nu. Jag kan ju inte ens plocka ur diskmaskinen hemma och knappt knyta mina skor. Jag kan inte ha ett jobb där jag sitter hela dagarna (typ kontor) och jag kan inte ha ett jobb där jag står hela dagarna heller (typ butik). Att orka dansa 2 timmar i veckan är knappast att jämföra med att jobba.

    SvaraRadera