söndag, december 02, 2007

Skobehov

Jag måste köpa nya salsaskor.

Jag köpte jättefina högklackade Ecco-skor när jag började dansa, och tänkte att de måste vara kanon för min rygg och mina fötter.

Problemet är bara att det är så bra fäste i gummisulan på skorna att jag fastnar i alla snurrar när jag dansar. Det blir nästan omöjligt att dansa ordentligt.

Jag måste ta en tur till Dance & Gymshop när jag åker till Stockholm till helgen och scouta nya dansskor.

De här ser lovande ut.

5 kommentarer:

  1. Anonym09:09

    http://www.dansskor.se/ har jättebra skor! köp ett par med mellan klack för att skona din rygg. Jag kan inte gå i högklackat för de är ofta så jäkla obekväma, men jag köpte ett par Latinskor på rean från dansskor, dessa kan jag både dansa foxtrot och bugga i! De sitter bra, har rätt glid men de är ganska dyra...
    Lycka till i skoköpandet!!

    SvaraRadera
  2. Anonym19:33

    VA?! Ska man dansa i såna där? Herregud, jag skulle inte kunna gå ett steg i dem utan att vricka fötterna. Än mindre dansa *s*

    Och VA?! igen! Stockholm? Que?

    SvaraRadera
  3. Janus: jo, jag har sett att de har skor där. Jag skall kolla runt och prova. De skorna jag har nu och dansar i har 6 cm klack och det är inga problem alls. Jag varierar mellan höga och låga beroende på hur det känns i fötterna.

    Lena: jajjamensan. Jag skall ner och fota Emma innan hon får sin lilla bebis. :-)

    SvaraRadera
  4. Anonym13:32

    jag skulle inte ens kunna prova skorna med en sån klack. du är beundransvärd!
    hoppas att du hittar skorna du vill ha och att vädret är bättre när du kommer. just nu så är det sk-t väder med en massa regn.

    SvaraRadera
  5. Passa på att njuta av besöket på Dance & Gym Shop. Det är en ren njutning att få proffshjälp att prova ut precis DE skorna!

    SvaraRadera