tisdag, mars 10, 2009

The L Word

Då var det slut.
Sex säsonger av The L Word blev det innan Showtime lade ner serien. Det tråkiga är att den sista säsongen bara var åtta avsnitt lång och tråkigast av allt var att finalavsnittet inte var längre än ett helt vanligt avsnitt med vad som kändes som alldeles för många lösa trådar hängandes.

Jag hoppas verkligen att det betyder att det blir någon slags fortsättning i någon form, på nätet eller som långfilm kanske.

OBS SPOILER!
Det jag vet helt säkert är att ett pilotavsnitt till en spin-off av The L Word med arbetstiteln The Farm har spelats in. Leisha Hailey fortsätter i rollen som Alice Pieszecki, men The Farm kommer att utspelas på ett kvinnofängelse och inte alls ha samma form som The L Word. Karaktärerna kommer inte längre att domineras av lesbiska kvinnor, utan blir istället den mix som ett fängelse naturligt består av. The Farm beskrivs som en lite lättsammare version av HBO:s kritikerrosade fängelsedrama OZ, med kvinnor istället för män. Om det blir någon serie som tar sig hela vägen till publiken återstår att se, eftersom pilotavsnittet i dagsläget bara har visats för Showtimes chefer och de har ännu inte bestämt om den är värd att plockas upp och göra en hel serie av.
Förutom Leisha så är Famke Jensen det stora dragplåstret i The Farm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar