söndag, augusti 13, 2006

Slutpromenerat

Jag fick ledigt från jobbet igår. Maken och sonen som är minst sagt intresserade av militära fordon ville prompt åka på Nolia-mässan i Piteå där de igår skulle ha en uppvisning av försvaret, så jag hängde på med kryckorna.

Det var helt vansinnigt varmt inne på området och det fanns en hel del att titta på, men vi köpte ingenting iallafall. Vi kände oss snåla och sparar hellre pengar till en bröllopsresa så småningom (när vi nu har sparat tillräckligt). Uppvisningen var väl sådär halvkul. Grabbarna gillade den. Maken blev nostalgisk och pratade om lumpen och sonen var väldigt imponerad av stridsvagnarna och framförallt av JAS flyguppvisningen. Jag var mest glad att få sitta ner ett tag.

Jag höll ut ganska länge. Mot slutet ville jag bara gråta för att jag var dum nog att inte säga till i tid och istället "stå ut" för att grabbarna skulle få titta på sina grejer. Tillslut var jag alldeles svimfärdig och det gjorde så fruktansvärt ont att röra sig, även om jag hade kryckorna till hjälp.



När vi skulle lägga oss på kvällen upptäckte vi till vår fasa att det var någon slags party på idrottsplatsen här brevid. Det lät helt sjukt högt och vi fick försöka somna till basgångarna av hits som "Tutti frutti", "Leende guldbruna ögon" och andra hemskheter. Det borde vara förbjudet att hålla ett helt bostadsområde som gisslan med sådan ljudtortyr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar