torsdag, augusti 03, 2006

Magen växer och tån varar

Min tånagel blir mer och mer intressant. Jag tror faktiskt att jag skall ta mig till doktorn imorgon. Den har slutat värka så överjävligt, men det varar massor och tittar man under nageln så ser det ut som ett stort varigt köttsår bara. Uäck!! Jag som verkligen har varit noga och tvättat och hållit rent. Det hjälper ingenting.



Det har varit varmt idag. Så varmt att jag har hållit mig inomhus med min höggravida kropp. Jag passade på och bakade bullar med sonen och åkte sedan och storhandlade på ICA maxi med båda barnen innan jobbet. Sen kunde jag knappt gå. B på jobbet suckade högt när jag undrade om inte han kunde gå till kunderna istället när dörren plingade eftersom det gjorde så jävla ont för mig. Plus att jag då går så sakta så kunderna nästan hinner vända och gå ut igen innan jag har hunnit fram. Något rörelsehindrad det är vad jag är.

V berättade att en av kunderna idag som var inne för att fota sitt barn var gravid med tre veckor kvar av graviditeten. "Hon kunde gå jättebra och hade mindre mage än du".

Jag tror den här ungen kommer att bli gigantisk. Sonen vägde nästan 4.5 kg fördelat på 51 cm och föddes dagen efter beräknad dag. Jag kommer garanterat att gå över tiden. Jag är en sådan som gör det. Jag var inte alls på väg att få barn när jag blev igångsatt med sonen. Dotten föddes 14 dagar efter BF (beräknad förlossning). Magen ligger nu högst upp på kurvan i min MVC journal. Oh my. Hur i helvete skall jag palla att föda ut den här krabaten då? 11 veckor kvar till BF. Mina förlossningar har inte varit lätta och nu skall jag göra det igen. Jag får lite lätt panik vid tanken.

Sen hörde jag att man nu inte får ta emot besök på BB, plus att man sällan får eget rum, och att pappan inte brukar få stanna kvar över natten på förlossningen. Vad i helvete! Jag kräver att han stannar och jag stannar fan i mig inte kvar utan honom.

Jag tänker skriva världens längsta förlossningsplan. Igen. Så att de fattar hur jobbigt det var under mina andra förlossningar. Ah. Jag bävar.

2 kommentarer:

  1. Anonym10:39

    Blä! JAg röstar för doktorn! Med nageln alltså.

    SvaraRadera
  2. Anonym11:09

    Va??!? Får jag inte komma å hälsa på dig på BB?? *surar*
    Trist.
    Klart som fan David ska få stanna.

    Går allt bra kan ni ju annars åka hem på en gång, som Terese gjorde!

    Kram!

    SvaraRadera