tisdag, juni 14, 2005

Bebis och besök på jourcentralen

Det blev en POJKE!! Grattis!
Väntar fortfarande på att höra mer. Har fått en turborapportering på omvägar, vi vet varken vikt eller längd ännu. Hoppas allt gått bra.



Är på väg till sjukgymnastiken. Jag är så enormt trött. Satt på Jourcentralen igår med Lilleman i två timmar. Kom hem strax före 23.00. Hans öra har svullnat upp ordentligt. Vi misstänkte myggbett och allergisk reaktion. Det visade sig vara streptocockinfektion i örat, så nu måste han äta pencillin tre gånger om dagen i tio dagar. Stackars liten, örat är så svullet.



Att vänta på jourcentralen är ingen rolig upplevelse. Jag blir helt vansinnig på det eviga väntandet! Trots att det knappt var några patienter där fick vi ändå vänta i två timmar på att få komma in. Man tycker att de borde kunna prioritera barn lite. Det mest irriterande är nog ändå det där "lunket" de har. Personalen lunkar fram i sakta mak i korridorerna som att de inte hade ett dugg brottomt någonstans och inga patienter som väntar. Sånt gör mig tokig. Det är ju ett serviceyrke för tusan. Man kan väl åtminstone se lite upptagen ut. Det sticker i ögonen när man sitter och väntar med en supertrött treåring och ser personalen snigla förbi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar