lördag, juni 04, 2005

Spökmamma

I hudvårdspaketet jag beställde från TV-shop ingick en ansiktsmask som jag tydligen bör använda ett par tre gånger i veckan.

Som tvåbarnsmamma med lite tid så får man således kombinera nytta med nöje och klappa på en ansiktsmask och låta den verka medan man läser godnattsaga för minst sagt häpen son som tycker det verkar mycket underligt att mamma är vit som ett spöke i hela ansiktet utom just vid ögonen och på munnen. För att inte tala om att mamma har svårt att läsa ordentligt eftersom den vita spökmasken stramar runt munnen och mamma har svårt att slappna av. Jag undrar om han får madrömmar nu. Stackars pojke. Vi får väl se om han behöver terapi i framtiden.



Mitt huvdårdspaket innehåller allt utom en ögonkräm. Jag har inte vågat smörja in mig kring ögonen med hudkrämen som har texten "WARNING: For external use only, avoid contact with eyes". Något säger mig att det vore en smula dumt. Men mina ögon behöver något! Har någon ett bra tips på en ögonkräm som passar en (nästan) trettioårig tvåbarnsmamma i kris?




Trettioårskrisen uttrycker sig också i det faktum att jag nu färgar håret oftare än förut. Förut hade håret jämt en sådan där typisk "Jag färgade det för 6 månader sedan" utväxt. Jag brydde mig inte så mycket, (eller rättare sagt: plånboken brydde sig mer än fåfängan). Fortfarande har jag utväxt jämt och ständigt. Skillnaden är att det i orginalhårfärgen nu också växer GRÅ hårstrån!! oh my god. Och de rackarna är inte som vanliga hårstrån heller. De är grövre och mer ondsinta jävlar.




På fredag är man halvvägs till 60. *kris kris kris kris*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar