onsdag, februari 14, 2007

Hjärta och smärta

Jag tror jag var taskig mot min man idag.

Jag var sådär självömkande

och beklagade mig,

och sa att "alla som tycker att alla hjärtans dag bara är kommersiallistiskt dravel egentligen bara är lata och snåla jävlar som inte orkar bry sig om att visa sin partner hur mycket de älskar dem".


Å andra sidan kanske man inte skall förvänta sig så jävla mycket om man slänger ur sig sådana kommentarer till sin man.


Så tji fick jag.

4 kommentarer:

  1. Anonym11:21

    Eventuellt kan det också vara så att de som tycker att alla hjärtans dag är kommersiell skit är singlar som inte HAR någon att köpa vare sig rosor eller choklad åt, och som tycker att 14 februari närmast pekar finger åt dem för denna avsaknad av partner...

    SvaraRadera
  2. Anonym21:27

    Hej!
    Trevlig sida. Men tänkte bara på ifall du gett något åt din man igår då. Det är ju inte bara karln som ska uppvakta kvinnan. Mannen hade nog oxå blivit glad för en nalle eller ros han oxå.... Fast fick han å inte du så kan man ju börja fundera........

    SvaraRadera
  3. Kära anonymous:

    Jag stod faktiskt, trots influensa, och stekte våfflor åt honom. Hjärtvåfflor med vispgrädde och sylt. Hade jag varit frisk hade han garanterat fått något mer. Men det är annars tanken som räknas tycker jag. Jag hade blivit jätteglad över att få en liten "jag älskar dig" post-it lapp eller vad som helst.

    SvaraRadera
  4. Anonym16:37

    Ja men då förstår jag att du gav honom en liten pik. Även om man ger något utan att kräva något tillbaka så är det aldrig fel med uppskattning. Men jag antar att han ger dig det på andra sätt. Men jag förstår nu.

    SvaraRadera