fredag, mars 09, 2007

Jeans

Jag fick på mig smaljeansen idag.

I flera månader nu har jag bara stoppat i mig kakor och hållit handen för ögonen när jag gått förbi kroken i sovrummet där jeansen har hängt som en påminnelse.

Jag provade dem för en månad sedan. Då fanns det inte en chans i helvetet att de gick på. Det lustiga är att jag inte gått ner i vikt tror jag, men på något sätt verkar vikten ha omfördelats, för jeansen går att knäppa igen.

Sen skall vi inte tala om att jag kände mig och såg ut lite mer som en stoppad korv nu än jag gjorde när jag hade dem innan graviditeten.

Det var lite ballongeffekten över det hela. Ni vet, när man har en lång ballong med lite mindre luft i, och så pressar man ihop den i mitten så att all luft som var i mitten åker upp istället. Så såg min mage ut. Lite gravid faktiskt (vilket inte är kul när man inte är gravid). Men jag gömde den under jackan lite snitsigt.

Sen drog jag på mig bältet också och lyckades dra igen den på yttersta hålet.

Jag försöker förtränga att bältet satt så hårt att jag nog fick lite stopp i blodcirkulationen när jag promenerade till bussen. Det gjorde lite ont först, och sen fick jag lite kramp och efter ett tag domnade det nästan bort lite (det var skönt, för det var ju inte läge att gå hem och byta kläder när jag var halvvägs till bussen).


Jag tänker att till nästa gång så kanske bältet har töjts ut lite, eller så har jag gått ner i vikt lite så att det är bekvämare. (Jag gissar på alternativ ett, men alla sätt är bra utom de dåliga. (Och här är det dåliga sättet att inte få på sig jeansen alls)).


Men iallafall. Där gick jag på stan idag och såg snygg ut i mina avdomnade ben.

Det ni!

4 kommentarer:

  1. Anonym07:47

    åååå som jag känner igen mig! *hahaha*
    trevlig helg :)
    mammaanna

    SvaraRadera
  2. Döda mig inte. Det är priset man får betala för att blogga vet du ;)

    SvaraRadera
  3. Anonym10:07

    Grattis! *smyger iväg för att prova fet-jeansen*

    SvaraRadera
  4. Grattis grattis!!!
    Sitter här i ett par fem år gamla jeans med hål på. Är för snål för att nöta på mina snyggjeans och dessutom är det ju såå skönt när de inte halkar nedanför rumpan när man sitter på golvet med lillgumman. Sexig? Not.

    SvaraRadera