torsdag, oktober 25, 2007

Viktnedgången

Det går rätt bra med viktnedgången. Det går sakta men det går åt rätt håll. Ett halvt kilo i veckan ungefär och det känns alldeles lagom.


Jag körde GI stenhårt i 7 veckor men nu har jag börjat äta fullkornsris och fullkornspasta också eftersom jag tränar så mycket.

Men det går bra. Huvudsaken är att jag orkar fortsätta och bli av med övervikten.

5 kommentarer:

  1. Var det fullkorn i kolasnittarna alltså ;)

    SvaraRadera
  2. Babelovic: Kolasnittarna var ett undantag från regeln när jag kände mig ynklig och sjuk med blåskatarr.

    Jag tycker att det är okej med slippar ibland bara man fortsätter äta nyttigt sedan och inte bara skiter i allt på grund av att man ätit några kolasnittar.

    Hur går det själv?

    SvaraRadera
  3. Anonym10:12

    Härligt med din viktnedgång och träningsiver *me like*

    Visst är det roligt att träna! Jag skulle kunna göra det varje dag men kroppen måste få vila ibland. Igår var jag på spinning och core. Före det ett superpass rygg o bröst med L G som KÄNNS ännu! :) Benen har inte fått sig någon genomkörare ännu den här veckan. "Bara" ett löppass men det kanske får räcka.

    SvaraRadera
  4. Klart det är ok med slippar, annars vore det inte hållbart! Jag vet inte vilken GI-variant du kör med, men tror inte på att utesluta kolhydraterna helt - klokare att göra som du och välja fullkornsprodukter. Hjärnan behöver kolisarna för att funka som den ska :-)

    Tror det är bra att äta nyttigt till vardags (framför allt grönsaker!) och inte ha dåligt samvete för enstaka kakor. Det har funkat väldigt bra för M iaf - han går sakta men stadigt nedåt och har inte pendlat mycket.

    SvaraRadera
  5. e: Första veckorna körde jag stenhårt utan kolhydrater för att kickstarta så att säga, men nu äter jag kolhydrater men i nyttig form, alltså fullkornspasta, fullkornsris, osötat mörkt bröd och så blir det en hel del bulgur och krossat linfrö och sånt.

    SvaraRadera