tisdag, november 06, 2007

Mer på fötterna

Jag hade inte riktigt insett hur skönt det var förra veckan när Storebror hade höstlov från skolan och vi slapp dessa konflikter.

Idag, dag två in på skolveckan igen så har det återigen varit en massa bråk och det känns så otroligt jobbigt att höra när man kommer dit för att hämta Storebror.


Som tur är så jobbar min svägerska som lärare med barn i samma ålder som Storebror och hon är väldigt engagerad och en bra pedagog. När brorsan och hon var här helgen så pratade vi mycket om Storebrors skolsituation och det kändes som att jag fick lite mer på fötterna när det gäller vad jag skall kunna kräva av skolan och konkreta tips att föreslå till Storebrors fröknar om hur de skulle kunna jobba med den här konflikten. Jag pratade med dem idag efter skolan och det kändes faktiskt väldigt bra, så jag hoppas att allt det här löser sig med tiden.Så trots att det var jobbigt att idag igen hör om alla bråk, så känns det bättre än förut eftersom det kändes som att jag idag hade ett bättre och mer konkret samtal med hans lärare om hur man skall tackla situationen.

Det bådar gott iallafall.

2 kommentarer:

  1. Svar: Jo visst är det kul att inse att det faktiskt finns något av värde under fluffet men det hade varit riktigt roligt att någon gång få se det också ;-)

    Jaja, det är väl inget ett år till på Gi-kost och bukplastik inte kan lösa... ;-D

    SvaraRadera
  2. Anna: jag håller med. Dessvärre kommer jag aldrig att få platt mage utan att lägga mig under kniven. Så jag får väl kanske ge det till mig själv i 40 års present. :-)

    SvaraRadera