måndag, februari 23, 2009

Plattång någon?

Med mitt nya raka hår med lugg så är jag plötligt i desperat behov av en plattång.
Men jag har ingen aning om vilket märke, eller vilken modell som är bra till ett bra pris.

Är det någon som kan rekommendera en?

5 kommentarer:

  1. Anonym15:15

    Jag har en Toni & Guy som jag beställde från eleven.se om jag inte minns fel.
    Den är lite smalare och passar superbra till att platta luggar med :)

    SvaraRadera
  2. Anonym16:15

    Om du bodde lite närmare kunde du få köpa min... Jag har inte använt den sedan slutet av 2007, så jag borde egentligen göra mig av med den.

    Har en BabyLiss wet&dry, som man ska kunna använda i vått/fuktigt hår. Nu har ju jag ganska mycket lockar och locktendenser i håret, och därmed blir håret inte värst platt om jag plattar det i vått tillstånd. Men i torrt hår tyckte jag att den fungerade bra, om än inte lika effektivt som när en frisör en gång plattade mitt hår och jag verkligen blev alldeles rakhårig. Det var en ganska intressant upplevelse...

    När jag köpte min plattång (ganska exakt tre år sedan) så pratades det mycket om att man ska köpa en med keramisk yta, därför att det sliter mindre på håret. Nu marknadsförs ju också plattänger med glasytor, som ska vara ännu skonsammare. (Fast all värmestyling är ju en påfrestning för håret, och plattänger innebär ju ganska mycket värme, så det är väl egentligen ganska begränsat hur skonsam man kan göra en plattång.)

    Sedan är det ju en helt annan historia att jag hittade lockig.se för ett drygt år sedan och därmed kom att radikalt ändra inställningen till mitt eget hår och till hårprodukter i allmänhet. Därmed blev både plattång och schampo inte bara överflödiga, utan snarast något jag inte vill att mitt hår kommer i kontakt med.

    SvaraRadera
  3. Anonym17:31

    Min är från GAMA och den är jag helnöjd med. Inte billig, men bra. Köpte på Åhlens när jag hade en 20%kupong. Men säkert finns det bra och lite mindre dyra varianter också :) Men himla bra är det iallafall med plattången om man har lite självfall, och "flärpar" i håret som spretar åt fel håll :)

    SvaraRadera
  4. Alla här verkar köra med "GHD"
    (Great Hair Day ?)

    Lycka till!

    SvaraRadera
  5. Anonym09:49

    GaMa. Inte billigast men bäst :)

    SvaraRadera