lördag, november 25, 2006

Kalasångest

Läser hos Milla som laddar för sonens 5 års kalas, och jag får så enormt dåligt samvete för att min lilla/stora 5 åring ännu inte fått ha sitt kalas trots att han fyllde år för tre veckor sedan. Vi har hela tiden varit helt inställda på att ha kalas åt honom, men vi har bara inte orkat ta itu med det ännu. Slutet av min graviditet och nu lillebrors kolik gör att varken mamma eller pappa har någon som helst energi över till att ordna barnkalas för ett gäng vilda 5 åringar. Men nu måste jag snart ta itu med det ändå. Det är ju synd om det stackars barnet!



Mina ögon går snart i kors och är så torra att om jag blundar så går de knappt att öppna igen. Jag kisar för att se skärmen och blinkar i slowmotion lite då och då. Klockan är 02:21 och Lillebror skriker hysteriskt och fläkten i köket går för fullt. Just nu är det pappas tur att trösta.

2 kommentarer:

  1. Anonym11:12

    men gumman då, klart ni inte orkar med allt just nu. Är det verkligen så att Felix frågar efter ett kalas? Annasr tror jag inte ha lider särskilt mycket av att inte ha haft ett kalas. Ni har ju faktiskt firat honom! Det är kalas mellan 13-15, kom om ni vill! Efter 15 så kommer släkten från Ötå, men innan dess är det BARN här!

    SvaraRadera
  2. Anonym12:37

    Äh, det är storasyskonens lott i livet helt enkelt. Min lillebror föddes två veckor före min sjuårsdag, och jag minns att jag hade ett rätt nerbantat och försenat födelsedagskalas det året. Och kom då ihåg att både jag och brodern lär ha ägnat våra första månader åt att sova, och på sin höjd vakna för att äta.

    SvaraRadera