fredag, november 17, 2006

Lillprins bus 2 veckor idag

Idag är familjens minsta medlem hela två veckor gammal. De här 14 dagarna har bara flygit förbi. Lilllbebisen blir tyngre och starkare för varje dag och han har längre vakenperioder. Just nu längtar vi mest efter första leendet.



Det är verkligen otroligt dåligt väder ute. 0 gradigt och regn så bilen kör nästan fast i slasket ute. Det är inte alltid helt praktiskt att ha en lägre bil.

Idag körde vi till makens jobb och visade upp nytillskottet till hans kollegor. Maken hade ett möte med sina chefer och under tiden passade jag på att amma lillebror och han passade därefter på att bajsa det största lasset hittills. Vi som "rutinerade" föräldrar borde ju givetvis vid det här laget ha sinnesnärvaro att ha med attiraljer till att byta blöja på bästa sätt, men det hade vi givetvis inte. Sonens skötväska består för tillfället av två extra blöjor i min handväska. Inte en tvättlapp i sikte och inget ombyte heller. Phew. Vilken pärs. Nåja, det löste sig, och jag insåg att det nog är dags att jag hittar den där skötväskan och packar den färdigt till nästa utflykt.



Nu hojtar sonen. Matdags.

1 kommentar:

  1. Anonym21:48

    Å vad fin han är! Himla lik storebror!

    Kram Milla

    SvaraRadera