söndag, september 10, 2006

Duell

Vilken hetsig debatt det var på TV ikväll mellan Persson och Reinfeld.

Persson dominerade ju totalt som tur var.

Jag fattar fortfarande inte hur folk kan vara så trångsynta och egoistiska att de tror att Reinfelds politik skulle vara bra för det här landet. Det är skrämmande.

Jag är faktiskt allvarligt rädd för hur det kommer att bli om alliansen (läs: moderaterna) vinner valet.

2 kommentarer:

  1. Anonym15:34

    Jag säger inte att alliansen har rätt i allt de säger och jag säger inte heller att Persson har fel. Vad jag däremot reagerar på är att DU utger dig för att vara trångsynt och egoistisk när du ser enögt kritiskt på allt som inte sägs av det röda blocket och, till synes, ser ner på dem som inte tycker som du. Visst, det är din blogg och jag har själv valt att läsa.. men kalla mig inte trångsynt och egoistisk utan försök se till hela människor. Och du behöver inte tycka ett DUGG synd om mig, jag tycker tvärtom synd om dig om du inte tror det finns moderater som arbetat arslet av sig för att tjäna och FÖRTJÄNA de pengar de har och tjänar. Långt ifrån alla moderater har fått sina pengar gratis.

    SvaraRadera
  2. Ulrica: Visst är det bra att folk tycker olika. :-)
    Jag är gärna "trångsynt och egoistisk" eftersom det blocket jag håller på faktiskt är mer solidariska med de i det här landet som har det svårare och är svagare.

    Det är inte ett dugg synd om Moderater som har tjänat och förtjänat sina pengar. De enda det är synd om i det här landet är de människor som inte skulle ha en chans att klara sig ekonomiskt med en moderat politik.
    Jag är för höga skatter. Jag är för välfärden och jag betalar mer än gärna mer om jag tjänar mer för att ALLA skall ha det bra. Inte bara de som "förtjänar" det.

    SvaraRadera