Men herregud - det där låter helt underbart och kreationen var som ett konstverk. Jag vill också ha en sådan som du i min bekantskapskrets. Jag skulle vara den som alltid vill stå bredvid och slicka skålen...
Tårtan rasade nästan. Vi fick plocka isär den efter att vi skurit ut "toppbiten" pga rasrisk. Det var nervöst att skära första biten. Vi är dock väldigt nöjda med tårtan. Smakade fantastiskt och såg ut precis som bruden önskade :)
brudparet: Nej, så hemskt! Den var som sagt hemsk att transportera och jag trodde jag skulle få en hjärtattack på kuppen. Jättetråkigt att den blev så ostabil av frakten.
Som tur är så lärde jag mig två väldigt värdefulla saker av det hela: 1: Att alltid montera sådana tårtor på plats, så att det inte händer något i transporten. (en nästan rasad tårta är en för mycket). 2. Att i fortsättningen använda betydligt kraftigare pinnar som stöd inuti. Er tårta var så hög och därför betydligt tyngre än tidigare tårtor jag har gjort så det var ett nytt fenomen/problem som uppstod.
Jag hoppas ändå att tårtan smakade bra trots allt och att ni var nöjda med den som den såg ut i ursprungligt skick (innan den blev transporterad och ostabil).
När jag inte fotograferar så jobbar jag som utbildare i Första Hjälpen och HLR. På fritiden roar jag mig med att baka eller jobba frivilligt som första hjälpare, uppdragsledare och gruppledare för en Första hjälpen-grupp inom Röda Korset. Jag är nördigt insnöad på TV-serier och film och vägrar promenera utan bra musik eller en spännande bok i mp3-spelaren. De tre ungarna och maken är inklämda i ett radhus i Luleå, med en kombi parkerad utanför. Har tagit tag i övervikten som har krupit sig på och jobbar nu med hjälp av Xtravaganza på att bli lika vältonad som Missy Peregrym. Drömmer stort med andra ord..
W O W
SvaraRaderaOm en tårta kan vara vacker så var denna helt ljuvligt vacker. Du är så duktig.
SvaraRaderaHar du eget bakeri som du säljer via eller är det bara via kontakter?
amanda: Tack. :-)
SvaraRaderaen mammas bekännelser: Bakningen är min hobby. Jag bakar åt vänner och bekanta i min omgivning.
Oj oj oj gumman så fin den blev!!
SvaraRaderaKram Anna :)
du är ju grym!!!
SvaraRaderafantastisk! Och den är inte bara vacker, den låter god också! Jag hoppas du tar BRA betalt!
SvaraRaderaWOW, nej det räcker inte... Dubbel WOW WOW!
SvaraRadera*suckar* Vilka härliga tårtor du gör alltså... Vilken underbar skapelse och gu' nåde om inte brudparet blev nöjda med den!
Stor kram
// Eva
Men herregud - det där låter helt underbart och kreationen var som ett konstverk. Jag vill också ha en sådan som du i min bekantskapskrets. Jag skulle vara den som alltid vill stå bredvid och slicka skålen...
SvaraRaderaTårtan var ljuvlig!!! Jag ska gifta mig nästa sommar är planen - kommer du ner och bakar här hos mig eller sitter du i bakluckan från Lule till Gbg???
SvaraRaderaDen såg verkligen underbart god och vacker ut!
Du kan väl följa med mig till Las Vegas och baka min bröllopstårta? Du är ju helt fantastiskt begåvad!
SvaraRaderaDen var inte på ett bröllop i närheten av länsgränsen till västerbotten?
SvaraRaderaTack tack vad gulliga ni är! :-)
SvaraRaderahelena: Absolut. Du betalar resan va?! ;-)
hejhopp: Nej, det var det inte. Här uppe i Luleå var det.
Åh vad fin!
SvaraRaderaWow du är så duktigt
SvaraRaderaTar du beställningar? bor du i sthlm?
jag vill att du ska göra min tårta åååh så fin
Tårtan rasade nästan.
SvaraRaderaVi fick plocka isär den efter att vi skurit ut "toppbiten" pga rasrisk. Det var nervöst att skära första biten.
Vi är dock väldigt nöjda med tårtan. Smakade fantastiskt och såg ut precis som bruden önskade :)
/Brudparet
brudparet: Nej, så hemskt!
SvaraRaderaDen var som sagt hemsk att transportera och jag trodde jag skulle få en hjärtattack på kuppen. Jättetråkigt att den blev så ostabil av frakten.
Som tur är så lärde jag mig två väldigt värdefulla saker av det hela:
1: Att alltid montera sådana tårtor på plats, så att det inte händer något i transporten. (en nästan rasad tårta är en för mycket).
2. Att i fortsättningen använda betydligt kraftigare pinnar som stöd inuti.
Er tårta var så hög och därför betydligt tyngre än tidigare tårtor jag har gjort så det var ett nytt fenomen/problem som uppstod.
Jag hoppas ändå att tårtan smakade bra trots allt och att ni var nöjda med den som den såg ut i ursprungligt skick (innan den blev transporterad och ostabil).