onsdag, december 10, 2008

Hur ond är du?





Du är 4% ond!



Du är så himla god. Så god så att onda människor skrattar åt dig. Akta dig så att du inte blir trampad på!



Hur ond är du?

5 kommentarer:

  1. Anonym12:51

    Oj! Du är vekligen god! Du består av 96% goda tankar och gärningar.
    Imponerad. Jag var 9% ond.Jag som trodde jag var en ganska så vänlig själ :(
    Ja, just det, ganska...
    Jag stal en jacka på HM för 20 år sen. Blev så arg då ingen expedit behagade hjälpa mig. Kort stubin? Mmmm... Lite längre nuförtiden, tackålov.

    SvaraRadera
  2. Arild: jag blev också väldigt förvånad.
    Men nu pratade jag precis med min bästa vän på telefon, och hon hade också gjort testet och då började vi prata om de olika frågorna och om man verklgien tänker efter så kan man nog svara ja på fler frågor än vad jag gjorde. T.e.x det här med att göra något olagligt, så finns det garanterat tillfällen då man gjort olagliga saker som cyklat mot rött eller laddat hem en låt eller liknande. Men när det är så "snälla" saker så reagerar man inte på att det är olagligt. Med olagligt tänkte jag på mer beräknande saker, inte "oops jag cyklade mot rött".
    Samma sak med att döda insekter. Jag njuter inte av det och tycker inte att det är kul, men jag dödar insekter. Slår ihjäl myggor och smackar till flugor som stör och så. Där är frågan var gränsen går. Jag blir inte ledsen för att flugan dör, men jag gör det inte för nöjes skull heller.
    Och det här med om man gjort någon riktigt illa. Jag vet inte om jag har det. Det kanske jag har, men aldrig medvetet. Kryssar man i rutan då eller inte? Där handlar det om ifall man är medveten om att man gör det eller inte tror jag. Att veta att man gör illa någon och ändå göra det är inte så snällt. Men att gå igenom livet utan att någonsin omedvetet såra någon är nog omöjligt.

    SvaraRadera
  3. Anonym14:35

    Så sant. Klart jag slår ihjäl en och annan mygga, men flugorna låter jag hellre flyga; det blir så snaskiga märken efter flugor...
    Jag massmördar också pingborrar när de svärmar i mina rosenbuskar varje sommar! Vattenhink och diskmedel (he, he, där vaknar mordlusten i mig). Och cyklar mot rött, ja visst, om jag inte riskerar att bli överkörd på kuppen. Men det ser jag mer som civil olydnad, varför stå som en omyndigförklarad medborgare och vänta på tillåtelse bara för att lampan lyser grön, och inte gå/cykla när det inte finns någon fara för liv och lem? Det kallar inte JAG att bryta mot lagen, iallafall. Skjutsa på cykel är väl också OK så länge man behärskar tekniken :) Men jag och min boyfriend fick 200:- i böter för just det. Det kallar jag myndighetsmissbruk...
    Ja, man vacklar kanske dagligen mellan det lagliga och det o- men så länge man inte medvetet sårar och förstör tycker jag man kan gå med ryggen rak. Om man inte har ryggont, kanske ;)

    SvaraRadera
  4. Anonym20:42

    Oh. My. God. Jag blev 23% ond! Och jag som är så SNÄLL. Gulp.

    SvaraRadera
  5. Camilla: Det fick min man också. Han som är världens godaste och bästa! Jag tror jag är onormal och i förnekelse över mina onda sidor. Det fattas säkert en tvåa framför min fyra egentligen.

    SvaraRadera