Man kan inte alltid lyckas. I brist på tid hann jag inte göra chokladtryffel att ha på tårtan, utan vispade ihop cream cheese frosting istället. Det blev en hiskeligt hög tårta och den blev hiskeligt sliskig. Devils food chocholate cake, cream cheese frosting med citron och färska svenska jordgubbar.
När jag inte fotograferar så jobbar jag som utbildare i Första Hjälpen och HLR. På fritiden roar jag mig med att baka eller jobba frivilligt som första hjälpare, uppdragsledare och gruppledare för en Första hjälpen-grupp inom Röda Korset. Jag är nördigt insnöad på TV-serier och film och vägrar promenera utan bra musik eller en spännande bok i mp3-spelaren. De tre ungarna och maken är inklämda i ett radhus i Luleå, med en kombi parkerad utanför. Har tagit tag i övervikten som har krupit sig på och jobbar nu med hjälp av Xtravaganza på att bli lika vältonad som Missy Peregrym. Drömmer stort med andra ord..
Åh vad den såg god ut
SvaraRaderaMumsigt!
SvaraRaderaJag gillar lite mer rustika tårtlooken. V stylish.
SvaraRaderaCountry Casual.
Men åhhh så gärna jag ätit din tårta istället för den vi fick på personalfesten, den skippade jag t.o.m... Kram Anna
SvaraRadera