måndag, maj 26, 2008

Skära tårta



Såhär skär man en våningstårta där våningarna sitter på varandra.
Man börjar med den översta tårtan och äter upp den. Sen lyfter man bort mellanplattan och fortsätter på våningen under.

8 kommentarer:

  1. Jösses. En kakslakt såhär på tsdagsmorgonen. Det ser nästan lite brutalt ut att skära i nåt så vackert.

    Och -jösses- vad gott det ser ut.

    "Fyllning av mörk chokladtryffel" Vill ha.

    Färdkost i hundsläden, kanske?

    SvaraRadera
  2. Anonym15:09

    aH! tACK FÖR DEN UTFÖRLIGA BESKRIVNINGEN I ORD OCH BILD! :)

    SvaraRadera
  3. I hunnschlädn?! Hä.
    Dä gå hon Ina aldri mä på.

    Dä bli fö smulit dä nere i fälln.

    SvaraRadera
  4. Men säjj int de. Man få väl ha haklapp. Tårta och palt behövs så man int bli helt gossig i huvve på den toklånga resan.

    SvaraRadera
  5. Hä lååt mötche bra, Ina.

    Klarrt å betarrt.

    SvaraRadera
  6. Anonym16:37

    Jag har länkat till din fotosida med dina tårtor på min blogg. Hoppas det är okej? Jag är så impad! Jag kan ju inte ens baka kokoskakor, haha.

    SvaraRadera
  7. alltså, när(om?) vi gifter oss så skulle då sååå gärna få göra vår tårta! WOW!!! Vilken tårta, vacker så det förslår. Var den lika god som den lät? :-)

    SvaraRadera
  8. leen: ja, det är klart att det är okej. Det är bara roligt. :-)

    .attle.: Tack! Jag fick mycket beröm för smaken av de som åt den iallafall.

    Det roligaste var nog prästen som sade, att han under sina 35 år som präst varit på många dop, men att han aldrig sett en liknande doptårta förut. Då blev jag glad. :-)

    SvaraRadera