fredag, januari 13, 2006

I hjärtat på stålverket

Det är bara jag och lilleman hemma ikväll. Sambon har volleybollträning och dottern sover över hos en kompis.



Jag är helt slut. Har varit på SSAB i flera timmar för att assistera när chefen fotograferade Luleå Hockey. Otroligt spännande att få vistas där på "Strängen" och se hur det ser ut på stålverket från insidan. Det var sannerligen en macho arbetsplats vill jag lova. Där vi stod var det skitstora luckor och i de var det hål i kanterna där man kunde kika 15 meter ner på det glödheta stålet som åkte fram sakta på "löpande bandet".

Sen var det såklart jättekul att vara med på en större fotografering när LH skulle ta lagbild. Men det kändes lite pinsamt att jag inte kan deras namn...

Chefen bad mig gå fram och se till att Fransson vred på sig rätt. Och vem det är hade jag ingen aning om så det var bara att springa fram (det låter jättehögt därinne) och ropa "-VEM ÄR FRANSSON?!?!?, DU SKA VRIDA PÅ DIG ÅT HÖGER!!".



Sen pratade jag med en av hockeyspelarna som har samma efternamn som jag, och frågade var han var ifrån. Det visade sig att vi nog mest troligt är släkt, han och jag. Lite kul.



Renberg visade sitt körkort också som jag fotade åt honom före jul. Det blev riktigt bra, så det kändes lite coolt. Minsta lilla jobb är så otroligt kul nu när allt äntligen är på riktigt.



Nu ska jag få på lilleman pyjamasen och sen skall jag dammsuga och därefter sätta mig och se ett avsnitt av One tree hill.

Den där granen borde också slängas ut vid det här laget, men jag orkar bara inte ikväll. Det får bli imorgon istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar