lördag, augusti 06, 2005

Kalas

Igår var vi ut på Luleåkalaset hela familjen. I brist på barnvakt fick Lilleman hänga med mamma och pappa hela kvällen och se både Backyard babies och Tomas Di Leva. Han var tapper och hade kul hela kvällen, somnade inte en enda gång utan orkade hålla sig vaken till klockan ett när vi åkte hem. Vi hade med oss vagnen, hans fleecefilt och rejäla hörskelskydd så han mådde prima.

Vi såg inte så mycket av Backyard babies trots att vi tänkt det från början. Vi satt i tältet brevid, för att få sitta ner en stund, och sambon, Isa och hennes sambo drack varsin öl medan jag och Lilleman delade på en coca-cola. Vi frossade i popcorn och godisremmar och hade en riktigt trevlig kväll.



Idag åkte vi till stan och tittade när faster Madde hade uppvisning med Luleå Bugg & Sving. Hon är så otroligt duktig på att dansa. Tyvärr så bestod största delen av showen av "Luleå Trans & Sving"; halvtaskiga After Dark kopior som envisades med att köra inte ett eller två nummer utan alldeles för många, och inte särskilt bra. De enda som var riktigt duktiga var Madde & Co, men de fick knappt dansa alls. Lagom kul för publiken.



Gårdagens bästa Lillemankommentar: "Jag hann räkna jättelångt, ända till tio decimeter!".

Sa han när jag skulle tanka bilen och bad honom sitta kvar medan jag tankade och räkna, "så får vi se hur långt du hinner innan mamma har tankat klart".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar