onsdag, augusti 17, 2005

Kärringar i trafiken

Jag blir helt vansinnig på folk i trafiken som ligger i filen brevid och totalvägrar att låta mig byta fil.

Idag hände det igen. Jag låg snällt i vänsterfilen efter trafikljuset men var tvungen att byta till högerfilen före rondellen för att få köra rakt fram. Till höger snett bakom mig kör en medellålders kvinna i en volvo v40. Vi kör båda 50 km i timmen precis som man ska. Men eftersom jag måste byta fil och hon ligger snett bakom så blinkar jag höger och gasar upp till 70 för att köra in framför henne.

Vad tror ni hon gör. Gasar JÄRNET för att inte släppa in mig såklart. Jag lovar att hon blev tvungen att köra närmare 80-90 på denna 50 väg bara för att inte jag skulle kunna svänga in framför henne.

Helt sjukt. Vissa borde inte få ha körkort.

3 kommentarer:

  1. Anonym21:15

    Precis så gör min senila mormor. Såväl omkörningar på småvägar. Även om den andra bilen får möte. Det är hon som leder billedet, och ingen får åka förbi. Typ.

    SvaraRadera
  2. Fast du - man får faktiskt använda vänsterfilen för att köra rakt fram i en rondell. Men det är roligare att preja elaka käringar ut i vägrenen. Moahahaha. Närå.

    SvaraRadera
  3. Fast det får man inte i den här rondellen. Man får bara köra rakt fram i den högra filen. Råkar man köra i den vänstra får man snällt åka runt ett varv. Det har hänt.

    SvaraRadera